Update/backgrade?

Ja, det är ju på tiden för en liten update.

Tiden springer så vet inte vart jag ska börja.

Still same old as usual.

Har efter helldog hemsidan spenderat lite mer tid på hemsidebygge, både till en rad olika företag och även byggt intern hemsida för jobbet jag jobbar på eller 3 olika hemsidor till och med beroende på arbetsuppgift för att förenkla arbetet. Spenderar min fria tid på att göra arbetet lättare när jag väl arbetar. Är det inte så man ska arbeta?

Har även bokat fotograv till när jag och Louise ska gifta oss IGEN. Har datum satt men ingen plats bokad eller gäster bjudna men en fotograf för evenemanget har vi. Blir så när man har bra kontakter då man själv håller på med det.

Har även suttit och pillat lite med en hemsida till den fotografen och fick då sug för att faktiskt göra om min egna hemsida med vilket jag har gjort 1000 gånger men nu har jag faktiskt gått tillbaka till en gammal design som jag bara har fixat i ordning lite. Kommer fixa i ordning fotodelen mer när jag har orken till att göra det. Har även slängt gamla arbeten som jag har gjort som jag egentligen skulle vilja ha kvar för portfolion men då jag bytte mjukvara för bildhanteringen så gjorde jag mig av med mycket av de gamla arbetet för att spara på platsen.

Finns för och nackdelar med allt. Sparar man bilderna så har man ingen plats kvar men när man ska rensa så rensar man ordentligt och ångrar sig någon månad senare men men. Det kommer väl fler tillfällen hoppas jag på.

Musiken då. Jo då, det går sakta men säkert. Än så länge är fortfarande Battlefield 1942 den senaste singeln som är släppt men arbetar på en ny. Tyvärr finns en preview bara på vår Patreon som är typ betala en liten summa för att supporta och få fördelar sida. Det är faktiskt en remix på en låt som spelas i bakgrunden på en serie en kort scen egentligen men har fastnat för låten så hårt och har haft tanke på att remixa denna låten sedan jag började med musiken typ men har aldrig vågat mig på den då den dels är så bra original att det kan bli svårt att göra den bättre och även så är den svår att göra i en upp-poppad variant då den är väldigt lugn som original och takten på den är helt fucked upp för att det ska gå ihop i mitt huvud men känner ändå att vi har lyckats väldigt bra än så länge MEN vi är inte färdiga ännu. Långt där ifrån.

Planen är även att vi ska göra 2 varianter av den + eventuella remixar från andra. Än så länge har vi bara släppt 1 preview av en av versionerna men är nu dags att ladda upp en ny preview på Patreon men är lite sneaky sneaky och läcker den på min egna hemsida här först bara för att. Here goes…

Hope you enjoy, och den är som sagt inte färdig ännu. Planen är att göra en låt som är lite åt happy hardcore hållet och en som är mer åt i stil med det klassiska Pixel Pirates stilen som våra andra låtar har.

Känns som livet har stått still i allmänhet sista tiden. Tiden bara försvinner men gör egentligen inget. Står och trampar på för många stenar samtidigt så blir ingen progress någonstans istället.

Haft lite av en spel period sista tiden så har blivit en del spelande på min ”fria” tid. Efter många års väntan så kom äntligen spelet Chasm som var beräknat att komma redan 2015 från början men saker händer så det har tagit tid men nu är det här och ja, avklarat. Riktigt roligt spel, tråkigt när så bra spel får så dåliga betyg pga svårighetsgrad. Dagens kids som bara vill kunna springa igenom spel utan något motstånd och gnäller så fort det inte är tillräkneligt lätt för att spela i sömnen.

Har nu en ledig vecka från jobbet framöver och har inga planer på vad som egentligen ska göras så får väl se vad man hittar på.

Thats it for now.

MORS…