Torkor (Podcast)

Vi är…

Tobaunta ”Tobbe” Torkelsson, 30år, två barnsfar som bor i Ljungsbro och arbetar natt på SL kundtjänst. Intresserad av musik och producerar en del musik som finns på Spotify under namnet ”Pixel Pirates” för er som vill lyssna. Pixel Pirates projektet är nya versioner av gammal spelmusik. Tv-spel, fotografering och filmer/serier är även stora intressen och han är även besatt av bandet Hollywood Undead.

Monica Korpa, 48år, bor i Linköping och arbetar skift på HKScan. Gifte sig med sin älskade man Tibbe 2014. Intressen är musik och då framförallt Bruce Springsteen. Filmer/serier som det dock ses för sällan av men söndagar är hennes ”titta ifatt dag”. Det övernaturliga är hon också intresserad av, hon tror och inte tror, intressant är det hur som.

Båda tyckte att detta med podcast var en kul idé och bestämde sig för att testa. Tänkte att det finns säkert inte många poddar med mor och son som diskuterar saker man hör och läser och även vad som händer i våra liv. Våra tankar och känslor är i fokus. Dock är det inte alltid vi hinner kolla upp fakta innan inspelning utan vi gör det till nästa avsnitt då mycket blir spontant och saker vi inte tänkt ta upp kommer med hoppas ni har förståelse för det.

Vi uppskattar att ni hör av er med era åsikter och tankar kring våra ämnen och även tips på vad ni skulle tycka vore kul att höra våra åsikter om mm.
Vad är bra? Vad är mindre bra?
Tack till er alla som lyssnar utan er vore det inte roligt att göra denna podcast.
Tack och fortsätt gärna att lyssna här på vår hemsida