Tick Tack

Då var halva sista arbetsveckan avklarad och man har numera bara 3.5 arbetspass kvar innan det är dags att resa till värmen och njuta av att bara vara med familjen. Åh vad längtan börjar öka drastiskt.

Denna arbetsveckan är fan brutal och inget jag planerar på att göra igen utan kommer spendera en extra semesterdag för att slippa dessa monsterpass. att ha 11 timmars pass dag efter dag ger verkligen ingen fritid utan så fort jag är klar på jobbet så åker jag hem, äter frukost med familjen och sen lägger jag mig i sängen och kollar lite på tv innan jag lägger mig åt andra hållet för att sova och sedan vaknar jag när det är dags att åka till jobbet igen.

BLÄ.

Men förhoppningsvis är det värt det för att få njuta av värme bad och massa tid med familjen.

Min lediga tid innan vi åker så hade jag tänkt att faktiskt koppla in mitt VR jag köpte på Black Friday som fortfarande står kvar i hallen ouppackad. Saknat mitt VR lite och fördelen är ju att jag fortfarande har kvar alla spelen så är bara att koppla in det så har jag massor att spela.

Har även planer på att ta en liten resa till Stockholm nästa månad med mina kollegor och hälsa på trafikledningen som man pratar med i telefon nästan dagligen men aldrig träffat så man får se hur de arbetar också. Se lite av den andra sidan häcken.

Det var väl typ allt för denna gång. Har inte direkt något annat att skriva om.