Pinsamt

Har många gånger sagt att jag ska börja hålla denna uppdaterad men det tänker jag inte ens göra nu. Jag skriver när jag har något att skriva om och känner att det är dags för en uppdatering. Nu ljög jag igen för har egentligen ingenting att skriva om nu heller men kör på.

”Kollar igenom mobilen på bilder för att se vad som har hänt”

Till och börja med så skaffade jag en ny telefon för typ ett halvår sedan men som jag inte tror jag har informerat om så gick ifrån Apple och iPhone för första gången på länge. Har haft iPhone sedan 3GS modellen förutom ett undantag på HTC Desire som jag hade typ 2010? men nu var det dags att skaffa en ny telefon och då blev det en Huawei P20 Pro för min del.

Efter detta så var det ju även dags att fylla 30 år och bli en gammal gubbe och med detta så hade min kära Louise fixat en överaskningsfest till mig som hon har planerat och donat med i jag vet inte hur lång tid men jag hade inte anat någonting förrns på kvällen när det hände då facebook börjar säga att jag är i närheten av massa vänner som inte brukar hålla hus i Ljungsbro vilket avslöjade att det var någonting på gång och sedan stormar Varg och Bury in och sätter ögonbindel på mig med en drink i min hand och slänger in mig i bilen och åker iväg.

Väl framme så hälsar jag på alla och upptäcker sedan någonting som får tårarna att komma ut av lycka.

Louise hade lyckats få min bästa barndomsvän Micha att komma på besök som jag inte har träffats och umgåtts med på många år (5 år sedan jag såg han på Lisseberg och bara sa hej men över 10 år sedan vi faktiskt umgicks)

Hela festen blev väldigt lyckad och många nära och kära som man inte umgåtts med så mycket sista tiden dök upp här och allt var frid och fröjd.

Fick även en del alkohol drycker från många av de som kom men fick även lite annat smått och gott som till exempel världens sötaste väska som jag numera har med mig varje dag till jobbet.

Och så fick jag även världens coolaste mugg för att ha till jobbet

Sen fick jag även pengar från den äldre generationen så passade på att köpa en 4k skärm till min dator så nu är min dator väldigt färdig för stunden. Har inte plats för fler skärmar nu.

Är så nöjd med min PC Setup så saknar ord.

Men nu är man gammal och grå och barnen växer så det knakar vilket inte får en att känna sig yngre direkt. I höst börjar Haylie i skolan och det är nu dags att börja titta på skolor. Helt sjukt. Vart tog vår lilla flicka vägen?

Efter min födelsedag så kommer det även Black Friday som vi passade på att köpa en ny TV till vårt sovrum.

Black Friday. Undrar hur länge det ska få heta så innan någon gnäller på det. Men nu ska vi inte öppna den lådan för där kan man spekulera och skriva flera A4 långa inlägg om bara det så moving on.

Julen kommer med stormsteg och har nu redan passerat. För första gången bestämde vi oss för att vi skulle ha julen hemma i år och att våra föräldrar fick komma till oss så Louise har bakat och fixat som hon gör varje år och så bjöd vi hit både hennes mamma och hennes man samt min mamma och pappa med respektive. Sen blev Louise mamma sjuk i sista minuten så hon kunde inte komma tyvärr och min mormor somnade in dagarna innan så min mamma hade inte heller ork så blev bara en jul med min pappa och hans fru samt Louise och barnen då självklart men kan säga som så att det var ändå en väldigt lyckad jul och det märktes på barnen hur mycket bättre dom mådde av att vara hemma och inte fara runt som man normalt sett gör kring julen. Så kommer nog bli att fortsätta fira julen hemma speciellt med tanke på att jag alltid jobbar julen med så är det skönare att ha ett par vakna timmar hemma med alla som kan komma hit än att jag ska köra runt alla och känna pressen att hinna köra hem dom igen innan jag ska till jobbet.

Det gick för övrigt åt över 1 hel rulle inslagningspapper för att slå in den där kartongen.

Men nu är som sagt julen förbi och det är snart dags för nyår. Ännu en av dessa överstressade högtider och vad är planerna då? NADA.

Eventuellt att man firar med min mamma och hennes respektive men inget ristat i sten där utan får se annars blir det att bara vara hemma och skita i all stress som ska tillkomma. BLÄ till stress här kör vi relaxed mode deluxe.

Och detta var allt för denna gången får väl se när man skriver igen.

MORS…