Long time, no see.

Det är väl ingen surprise att man inte har uppdaterat här på evigheter men så här länge mellan uppdateringar tror jag aldrig att det har varit.

Det har varit galet mycket med allt senaste tiden.

Allt från jobb, jobb, jobb och jobb till ”bråk” med dagis som inte förstått hur mycket jag faktiskt jobbat men nu efter att cheferna från arbetena har fått ringa till chefen för barnomsorgen så har dom äntligen fattat och nu låter dom oss ha barnen på dagis så jag faktiskt får sömn då man varit på väg in i väggen pga sömnbrist (2-4 timmars sömn per dag). Det fungerar en kort period med så lite sömn men i långa loppet är det inte hållbart.

Utöver allt arbete så har det inte varit så mycket mer man har gjort som är ens värt att nämna förutom sista helgen då man överraskade den lilla Vargen som fyllde år. Bokade att han skulle komma hit på fredagen för att umgås då vi typ aldrig har tid att ses mellan våra arbeten längre. Hämtade han på fredagen och ”körde fel” och hamnade utanför laserdome 😀 OOPS. Där stod vid hans andra halva och hans bror och väntade på en liten överraskning. Han fyllde ju år på söndagen så hade planerat med hans andra halva bakom ryggen på han (MUAHAHAHA) Jag hade personligen aldrig spelat laserdome men Varg har alltid pratat om hur kul det är och försökt få med mig på det i många år. NU äntligen blev det av och FAN vad kul det var 😀 haha.

Efter det så blev det god mat på Jade. Aldrig ätit där heller och jag är inte mycket för asiatisk mat men det var gott där och tack vare Varg så testade jag även på mongolisk buffé som jag tog jätte lite av först i min tvekan på hur gott det skulle vara men det blev ett till stort lass för damn vad det var gott 😀

Efter detta så blev det även att hålla sig till planen och faktiskt åka hem till mig men vi båda var ganska trötta så blev ingen all-night game kväll här inte utan blev sängen ganska tidigt (man är inte 20år länge 😀 )

Lördagen började med att vakna ap-tidigt pga barn som kommer och hoppar på än för dom har ju inte semester direkt.

Hade även en inbokad fotosession under lördagen en bit bort så en timmes resa dit en timme foto en timmes resa hem och sen ytterligare en timme för att handla lite smått och gott . Tiden sprang iväg kan man säga.

När barnen sedan hade lagt sig så blev det att ta fram VR för att titta på när Varg spelade lite ”Paranormal Activity:  The Lost Soul” som jag köpt på mig men jag själv är ju sån jävla kyckling när det kommer till skräckspel. Filmer har jag inga problem med men spel. Nej, nej, nej. Köper på mig för älskar iden men vågar aldrig att faktiskt spela det utan det får andra göra så jag får titta på 😀

Var svårt spel så hann inte komma så långt på typ 3 timmar men man satt på helspänn hela tiden där emot.

Sedan var det söndag och då var det roliga över. Körde hem Varg samtidigt som jag lämnade Louise till jobbet och hämtade Haylie som hade varit hos farmor och farfar över helgen och då följde även min kära mor med hem så spenderade hela söndagen med henne och 2 extremt trotsiga barn.

Det är någonting med Haylie efter att hon har varit borta över helgen hos någon så blir hon så extremt extra super duper trotsig när hon kommer hem igen. Förgrömmade unge 😛

Nu är det tillbaka till vardagen och barnen var på dagis idag för första gången på över 1 vecka pga sjukdom och man är tillbaka till arbetet som vanligt igen.

Idag och imorgon jobbar Louise kväll så är ensam hemma (med barnen såklart) men det är så tråkigt när Louise inte är hemma 😛 jag hatar att vara ensam vuxen i hemmet 😛

Men när barnen har lagt sig så blir det väl att spela lite eller kolla på tv eller något. Bara vara för en gångs skull…

Det var väl allt för denna gången. Tänker inte säga att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera för det fungerar ändå inte. Jag skriver när jag skriver helt enkelt…

MORS…