I’ve been keeping busy.

Jag har inte skrivit mycket här överlag och jag har egentligen inte gjort någonting som är värt att skriva senaste tiden känner jag men så tänkte jag till och kom på… Jo men va fan. Jag har ju släppt 2 nya låtar på relativ kort tid nu ju så dom måste jag ju ändå dela med mig av till er.

I början av Mars så fick jag frispel och pillade loss i produktionen och relativt snabbt så gjorde jag en release på en låt från spelet ”A Robot Named Fight” som är utvecklat av en ensam liten person som har gjort ett super duper jobb med att göra spelet så vill supporta det lilla jag kan och remixade en låt för att få ut vetskapen om hans spel till folket där ute.

Här är min remix på den låten:

Denna låten finns även nu på Spotify och alla andra streamingtjänster med om ni vill lyssna på låten där istället.

Han inte mer än släppa denna så fick Happy lite frispel och hade börjat på en låt på ett helt nytt utanför våran komfortzon kan man säga så han hade hittat och fått tag på en vocal från Dan Bulls senaste låt och börjat remixa om den som jag råkade se och fastnade för direkt så både jag och Happy har arbetat i shift på denna låten och på bara ett par dagar så lyckades vi bli färdiga och jag blev riktigt nöjd med resultatet på denna låten och vi bestämde oss för att släppa den både med vocal och även som instrumental.

Låten med vocals hittar ni här:

och den instrumentala versionen hittar ni här:

Dessa låtar har dock ännu inte hunnit nå Spotify och andra streamingtjänster men kommer förhoppningsvis komma dit snart så länge det inte blir strul med licenser och annat för detta då remixer och covers har olika regler (vilket är någonting jag kommer kunna skriva en hel bok om hur fel det är men det gör jag i ett eget inlägg en annan gång).

Så detta var väl allt för nu iaf så får jag återkomma med en mer allmän uppdatering någon gång snart framöver.

MORS…