Hollywood Undead

Det har varit så brutalt mycket att göra sista tiden men inget som direkt är värt att skriva om så då blir det som vanligt dåligt med inlägg.

Jobb, jobb, jobb och en jävla massa jobb.

Men nu jävlar 😀 Hollywood Undead var tillbaka på besök i Sverige och då händer det ju saker som är värt att skriva om 😀

Denna gång blev det dock omvänt med att dom började i Göteborg och sedan i Stockholm, dom vände på EU turnén denna gången 😛

Hela planen för dessa konserter började väl egentligen redan i torsdags när båda barnen blev upphämtade så att jag skulle kunna resa i lugn och ro och vara utvilad då konserten inte började förrns 19:30 med insläpp 18:30 och räkna med en typ 3 timmars resa till Göteborg så tänkte att vi behöver väl åka ca vid 15-tiden någon gång då man har VIP så man får förtur i kön så slipper man stå i kylan och vänta i onödan. Men nej då. Här går det inte som planerat inte.

Det har hela tiden stått att VIP informationen går ut 3 dagar innan vart och när man ska vara för att få alla VIP förmåner och tidigare har det varit strax innan vid en sid-ingång så tänkte väl att det skulle vara liknande denna gång men NOPE… 4 timmar tidigare skulle man vara på plats denna gången :O Där sprack ju planen att vi alla 4 skulle åka tillsammans då Luna jobbade till ca 15-tiden som var planerad att åka men finns inte en sportslig chans att hinna till Göteborg kl 16 om man åker från Linköping kl 15 😛 så det blev att planera om och åka utan Luna så fick hon missa VIP och ta bussen för att hinna med till konserten så hon inte missade den med. Det var precis men hon hann iaf.

Här kommer lite av bilderna från Göteborg:

Det var Göteborg det, åkte vid ca 12-13 tiden och kom hem vid 03:30 men somnade inte förrns efter 5 och sen upp vid 10 igen för att förbereda sig för att åka till Stockholm. Trött som fan 😛 Även därför vi kom hem så sent natten innan pga att jag var så trött och behövde pauser.

Precis i början av konserten i Stockholm så blir jag tacklad av en idiot i publiken som kommer typ sist och ville stå längst fram. Fick in en träff på någon plats som kroppen inte tyckte om. Kunde inte stå rakt typ så höll ena handen i räcket och andra handen på Louise för att kunna stå rakt. Detta ledde till att jag inte tog en enda bild från Stockholm tyvärr.

Bandet var bättre i Göteborg men publiken var bättre i Stockholm.

Hade även LITE bättre platser i Göteborg men det var nästan samma plats jag stod på båda konserterna 😛

Detta är kortfattat min helg. Mycket resande men vad gör man inte för att se HU när dom är i Sverige. Detta är nog dock sista gången jag går på alla Sverige spelningar. Framöver TROR jag att jag bara kommer gå på 1 av spelningarna. En av de få nackdelarna med Hollywood Undead är att dom kör typ samma setlist hela turnén. Det kan vara någon enstaka låt som är annorlunda men annars är det samma. Denna gång var det exakt samma setlist på båda spelningarna och man är inte 20 längre så man orkar inte med allt farande på samma sätt längre tyvärr.

Men vi får se vad som händer nästa gång. Vem vet? Det kanske inte blir någon mer gång?

Man ska ju aldrig ta för givet och känslan jag får av deras VIP/Backstage är att dom inte brinner för detta på samma sett som de gjort genom åren. Det har blivit mer att dom gör det bara för pengarna vilket är trist men är ju sånt som händer. Dom har ändå varit mitt favoritband i 12 år och dom höll på ett par år innan det med så det sliter ju på dom med.

Fick även ett plektrum denna spelning som Johnny gav till mig under spelningen när han såg mig i publiken. Har samlat på mig en del under deras spelningar genom åren ändå.

Har signerade t-shirts, affisch & comic-book. Har även trumpinne, plektrum & ölflaska som kommit från scenen. Det ända jag saknar som jag skulle vilja ha är alla skivor signerade med. Får se om det blir av nästa gång om det blir en då.

Nu ska jag jobba vidare, kände bara att jag behövde skriva av mig lite efter denna underbara och tröttsamma helg 😀

MORS…